Cue Wake

Sov trygt, velvidende at Cue Wake sørger for at du står op når det gælder. Den gode nattesøvn betyder alt, uanset om du har svært ved at høre alarmen, sover tungt, eller bare vil vækkes mere behageligt.

Vækkeur efter dine behov

Meget mere end et vækkeur

Læs mere om Cue Hotels

Alt i én pakke

Dit vækkeur

Vækkeuret stilles gennem din egen smartphone. Du kan indstille det til forskellige tidspunkter, afhængig af ugedagen så uret passer bedst muligt til din døgnrytme. Brugervenligheden i appen er i top, så det har aldrig været nemmere at stå op til tiden.

Dine behov

Det er dit vækkeur, så derfor skal det også passe til dig. Med Cue Wake kan du både indstille mønsteret og styrken på vibrationen. Om du vil undgå at vække din partner når du står op, eller har brug for at skrue op for intensiteten for at blive vækket - det er løst når du har allieret dig med Cue Wake.

Dine valg

Opkald og SMS’er fra telefonen viderestilles, hvis der er nogen særlige personer, der skal kunne få fat i dig mens du sover. Du vælger selv hvilke kontakter på din telefon, der skal have lov at gå igennem, så du kun vækkes hvis det betyder noget.

Med på farten

Cue er trådløs og med genopladeligt batteri, så du kan putte den i lommen eller tasken, når du skal overnatte uden for hjemmet. Derudover kan Cue Wake også bruges på udvalgte hoteller, så du bliver vækket når brandalarmen går, eller hvis personalet skal have fat i dig.

Bestil din Cue Wake i dag!

For DKK 750 kan du købe Cue Wake, og få nytte af alle de nye, unikke funktioner, som kan gøre din nattesøvn bedre, og din hverdag mere sikker.

Passer til alle telefoner